Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

"Тіла не прибирають, труни всі забиті": ГУР перехопило розмову окупанта, який скаржиться на шалені втрати росіян

Російський окупант скиглить, що українські захисники постійно обстрілюють їхні позиції. Через це рашисти зазнають величезних втрат, а їхні тіла не забирають по декілька місяців з поля бою.

Перехоплену розмову ворога з дружиною опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Загарбник зізнався дружині, що поїде у тимчасово окупований Луганськ, аби навчатися на штурмовика. Однак, за його словами, ймовірність його повернення після цього становить лише 20%.

Своєю чергою дружина розповіла, що по російському телебаченню брешуть про "успіхи" окупантів на війні, а також про те, що вони нібито "все всюди завоювали". На це окупант заявив, що це все брехня. Він додав, що хоче стати штурмовиком через те, що такий рід військ частіше йде у відпустки. Водночас зізнався, що більшість повертаються зі штурмів мертвими або пораненими.

"Все, що по телеку показують, все пиз***ж.Тут тіла, на**й, по півроку не прибирають, кості лишаються, вони їх у мішок скидають, труни всі забиті", — розповів окупант.

Нагадаємо, 27 жовтня президент Володимир Зеленський під час розмови з британським прем’єр-міністром Ріші Сунаком поінформував про спроби Росії оточити Авдіївку. За його словами, ЗСУ зупинили рашистів і завдали ворогу значних втрат, які склали щонайменше бригаду особового складу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 29.10.2023 00:30