Фото: aa.com.tr

У Чорному морі корабель розламало навпіл: з'явилося вражаюче відео

Неподалік турецького порту Ереглі розламався навпіл через шторм суховантаж Pallada. Корабель рухався з Одеси під прапором Панами.

Про це повідомляє видання Anadolu. За попередньою інформацією, корабель вийшов із Одеси ще 3 листопада. Через шторм судно просто розламалося навпіл. Зазначається, що всі 13 членів екіпажу було евакуйовано на берег. Постраждалих немає.

"Суховантаж під панамським прапором, який стояв на якорі в порту Ереглі, розколовся на дві частини через шторм у регіоні. Частина корабля, що дрейфував до берега, вдарилася об бетонні стіни порту і пошкодила амфітеатр на березі", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 листопада біля українських берегів підірвалось торговельне судно, яке перевозило зерно. Ймовірно, воно натрапило на плавучу морську міну, внаслідок чого зазнало легких пошкоджень.

За даними чотирьох морських і торгових джерел, балкер Georgia S під прапором Ліберії, завантажений пшеницею, прямував з порту "Південний", коли 16 листопада зазнав пошкоджень у відкритому морі. Джерело в українському уряді зазначило, що, ймовірно, судно підірвалося на плавучій морській міні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 19.11.2023 19:25