Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

У Дніпрі прогриміли вибухи під час повітряної тривоги: що відомо

У суботу вдень, 23 грудня, у Дніпрі пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Перед ворожою атакою військові повідомляли про ракетну небезпеку в області.

Про це пише "Суспільне".

За даними джерела, у  Дніпрі було чутно звуки вибухів о 13:41. Перед цим Повітряні сили ЗСУ оголосили про активність російської тактичної авіації на південно-східному напрямку.

Наразі немає офіційної інформації від влади щодо наслідків вибухів.

Станом на 14:20 на Дніпропетровщині скасовано повітряну тривогу, а мапа повітряних тривог має такий вигляд:

Мапа alerts.in.ua

Раніше повідомлялось, що 23 грудня у Кривому Розі та Кропивницькому пролунали вибухи. Військові попереджали про ракетну небезпеку у декількох областях.

За даними керівника обласної військової адміністрації Андрія Райковича, на Кіровоградщині працювали сили ППО: над Кропивницьким та Олександрійським районом збили ракети. Внаслідок ворожих ударів є руйнування та пошкоджене майно.

За словами речника Повітряних сил Юрія Ігната, з території Криму було запущено балістику у напрямку Кропивницького. Попередньо, ракети окупантів не досягли цілей.

Нагадаємо, ввечері 22 грудня російські терористи атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Операція із застосуванням бойових дронів тривала з 18:00 вечора до опівночі. За даними військових, "шахеди" були запущені із районів Балаклава — Крим та Приморсько-Ахтарськ — Російська Федерація. Згідно з даними Повітряних сил, усі дев’ять "шахедів" знищено силами та засобами Повітряних сил та Сил оборони України у межах Одеської та Хмельницької областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 14:24