Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

У Херсоні через ворожий обстріл пошкоджена траса подачі аміаку: влада звернулася до жителів міста

У четвер, 7 грудня, російські окупанти обстріляли Херсон. Внаслідок атаки була пошкоджена траса подачі аміаку на підприємстві харчової промисловості.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Шановні херсонці! В соціальних мережах поширюється інформація про загрозу надзвичайної ситуації через витік аміаку. Хочу всіх заспокоїти та повідомити, що ніякої загрози немає. Будь ласка, не панікуйте та не поширюйте неправдиву інформацію", — написав він у Telegram.

За його словами, внаслідок ворожого обстрілу була пошкоджена траса подачі аміаку між компресорною та холодильною установками на підприємстві харчової промисловості. Проте витік був незначним, працівники заводу не постраждали.

"Ситуація контрольована, ніякої загрози для жителів міста не існує!" — додав Прокудін.

Нагадаємо, 7 грудня російська армія атакувала Тягинку на Херсонщині. Відомо про щонайменше чотирьох поранених людей. За словами голови Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудіна, у тяжкому стані до лікарні доставили 67-річного місцевого жителя. 

Додамо, 6 грудня росіяни завдали ударів по Херсону. Рашисти влучили у житловий будинок. Також внаслідок обстрілу армії РФ в одному з мікрорайонів міста загорівся автомобіль. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.12.2023 16:05