Скріншот із відео

У Киргизстані вантажівка в'їхала в натовп дітей: понад 20 постраждалих (відео)

У Киргизстані селі Жерге-Тал вантажівка, яка була припаркована на схилі, скотилася до низу і вʼїхала в натовп школярів. Постраждали 29 підлітків віком від 16 до 19 років.

Про це повідомило видання 24.kg.

Зазначається, що інцидент стався під час святкового заходу, де діти брали участь у читанні епосу "Манас". Попередньо, натовп дітей протаранила вантажівка, з якої мали роздавати морозиво. 

"З вантажівки мали з борту роздавати морозиво присутнім. За словами водія, він припаркував авто вище того місця, де проводили захід. З якої причини машина покотилася вниз і протаранила дітей, наразі не відомо", — розповіли правоохоронці.

Відтак, травмувалися 29 дітей. З них 18 були доставлені в лікарню. Семеро дітей перебувають у реанімації, троє у важкому стані. Решта 11 дітей отримали допомогу на місці події і були відправлені на амбулаторне лікування.

Нагадаємо, у Китаї 1 травня близько 02:10 на ділянці швидкісної дороги Мейчжоу-Дабу в Мейчжоу стався обвал. Площа обвалу становить 184,3 квадратних метри. 

З крутого схилу в обрив впали 23 автомобілі, деякі з них спалахнули. Згорілу та понівечену техніку витягували будівельними кранами. Внаслідок інциденту загинули 48 людей, ще 19 постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 02.05.2024 18:40