Фото: патрульна поліція міста Київ

У Києві вантажівка врізалася у маршрутку з людьми: семеро постраждалих

У вівторок, 7 травня, у Дніпровському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного таксі та вантажівки.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Автопригода сталася близько о 08:00. За попередньою інформацією, водій вантажного транспортного засобу, рухаючись по проспекту Георгія Нарбута, виконував маневр повороту з другої смуги, внаслідок чого зіткнувся з мікроавтобусом.

Станом натепер відомо, що внаслідок зіткнення постраждали водій автобуса та шестеро пасажирів. Усіх постраждалих госпіталізовано до лікарні. Поліція встановлює причини та обставини аварії.

Раніше, а саме 6 травня, у Києві по вулиці Велика Васильківська 25-річний водій у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП. Керманич зачепив припаркований автомобіль Volkswagen та здійснив зіткнення з авто марки Ford, в якому перебувало четверо людей. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей. 

Поліцейські затримали водія: прилад драгер показав, що він був п’яний. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Винуватцеві аварії загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, 5 травня у Подільському районі Одеської області між містом Кодима та селом Федорівка сталася аварія. Машина зіткнулась з деревом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці, його 5-річного сина госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.05.2024 10:59