Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Кривому Розі у військкоматі помер чоловік: Дніпропетровський обласний ТЦК відреагував на трагедію

У неділю, 5 травня, в Саксаганському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки у Кривому Розі помер військовозобов'язаний. У нього різко погіршилося здоров’я, з’явилися ознаки епілептичного нападу.

Ситуацію прокоментувала служба зв’язків із громадськістю Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

"Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу. Негайно викликали швидку медичну допомогу, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалася домедична допомога", — йдеться в повідомленні.

У ТЦК додали, що співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

"Висловлюємо співчуття рідним і близьким померлого. За фактом смерті  громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв і суджень", — підсумували у Дніпропетровському обласному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, що на початку квітня співробітники територіального центру комплектування доставили 41-річного Андрія Панасюка у Хмельницький обласний військкомат. А через два дні після цього чоловік помер у лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.05.2024 10:16