Фото: Скріншот з відео

У літак вдарила блискавка: актор Меттью Макконахі ледь не потрапив у авіакатастрофу

Відомий голлівудський актор Меттью Макконахі ледь не потрапив в авіакатастрофу. У літак, на боту якого він перебував разом з дружиною Камілою Алвес, вдарила блискавка.

Пара летіла з США до Німеччини, коли літак раптово впав з висоти 4 тисячі футів. Як повідомила Алвес в Instagram, це сталося через те, що літак потрапив у сильну зону турбулентності.

"Все літало всюди. З поваги до конфіденційності тих, хто мене оточує, це все, що я показую, але в літаку був хаос... Дякуючи богу, всі живі й в порядку", — написала Альвес.

Водночас, за інформацією Mirror, насправді в літак вдарила блискавка. ЗМІ наголошує, що саме через це судно різко втратило висоту й опинилося в зоні турбулентності. Видання знайшло в мережі пост жінки, чоловік якої буцімто також перебував на тому ж борту. Вона зазначила, що "люди, які не були пристебнуті ременями безпеки, постраждали, в основному, тому, що це було несподівано, блискавка сильно вдарила по літаку".

Дружина Макконахі також розповіла, що внаслідок інциденту в літаку постраждали семеро осіб. Вона і її чоловік-актор травм не отримали.

Нагадаємо, на півдні Франції 4 березня сталася ДТП за участі автобуса, що перевозив 40 дітей та п’ятеро дорослих, які поверталися з відпочинкового табору. Внаслідок аварії постраждала 21 людина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.03.2023 23:43