Фото: ВВС

У Лондоні чоловік в’їхав у будинок і напав з ножем на людей: серед поранених — поліцейські

У Лондоні чоловік в'їхав на автомобілі в будинок, а потім напав на людей з ножем. Поранено людей, серед них — двоє поліцейських.

Про це пише BBC.

Інцидент трапився вранці 30 квітня у районі Терлоу-Гарденс в Ілфорді на північному сході Лондона. За даними поліції, 36-річний чоловік на авто в'їхав у будинок. Після скоєного він почав нападати на людей з великим ножем.

Внаслідок надзвичайної події п'ятеро людей перебуває у лікарні з ножовими пораненнями. Двоє поліцейських також зазнали нападу. Їхній стан поки що невідомий. Злочинця затримали на місці події. Наразі він перебуває під вартою. Поліція заявляє, що інцидент не пов'язаний з тероризмом.

"Ми не вважаємо, що є загроза для широкої спільноти. Ми не шукаємо нових підозрюваних. Цей інцидент не виглядає пов’язаним з тероризмом", — заявив заступник комісара Ед Аделекан.

напад чоловіка з ножем у Лондоні

Фото: ВВС

Місцевий житель Кріс Бейтс розповів, що бачив, як ймовірного нападника заарештовували.

"У нього був великий самурайський меч. Це був величезний меч. Я бачив все це з вікна своєї спальні", — заявив він.

нападник у Лондоні

Фото: Sky News

Нагадаємо, нещодавно група осіб у центрі Варшави напала на 58-річного громадянина України та відібрала у нього майже два мільйони злотих. Зловмисники втекли з місця події, залишивши потерпілого пораненим.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.04.2024 14:25