Колаж: TrueUA

У "Нафтогазі" зробили важливу заяву щодо вартості блакитного палива для населення

Для домогосподарств вартість блакитного палива залишиться незмінною. Це відбуватиметься щонайменше до 30 квітня 2025 року.

Про це повідомили на офіційному сайті НАК "Нафтогаз України" з посиланням на голову правління компанії Олексія Чернишова. Посадовець наголосив, що "Нафтогаз" діє у національних інтересах України.

"В умовах війни та складної ситуації в економіці маємо підтримати українців. Нагадаю, що наша компанія забезпечує газом понад 12 мільйонів сімей. І всім їм ми наразі гарантуємо наявність ресурсу та фіксовану ціну на рік уперед", — зазначив Чернишов.

Водночас у компанії вказали, що "Нафтогаз" продовжив дію тарифного плану "Фіксований" ще на рік, керуючись мораторієм на підняття вартості. Кубометр блакитного палива для клієнтів й надалі коштуватиме 7,96 гривні (з ПДВ).

У компанії також уточнили, що газопостачальна компанія "Нафтогаз України" безперебійно та стабільно забезпечує газом 12,4 мільйона українських домогосподарств. Усі ці клієнти отримують блакитне паливо відповідно до річного тарифного плану «Фіксований». Період дії тарифу складає: з 1 травня 2024 року до 30 квітня 2025 року включно.

Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що голова правління акціонерного товариства "Нафтогаз України" Олексій Чернишов за 2023 рік задекларував понад 20 мільйонів гривень заробітної плати. Про це йдеться у його декларації, яка опублікована в Єдиному державному реєстрі осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 23.04.2024 16:07