Фото: René Priebe/DPA

У Німеччині знайшли тіло матері вбитої раніше біженки з України: що відомо

У Німеччині в озері неподалік села Бад-Мінгольсхайм знайшли тіло жінки. Імовірно, це Марина Стеценко — матір біженки з України, яку нещодавно жорстоко вбили.

Про це пише Bild.

"Тіло Марини Стеценко виявили в озері поблизу села Бад-Мінгольсхайм. Як повідомила поліція, її також убили", — йдеться у повідомленні.

Вказується, що підозрюваними у справі є 43-річна росіянка та 44-річний німець. За версією слідства, вони вбили жінок, щоб забрати новонароджену доньку Маргарити Стеценко. 

Марина Стеценко. Джерело: Bild

Що відомо про вбивство біженок з України та зникнення новонародженої дитини

7 березня у німецькому місті Гоккенгайм поблизу Штутгарта сталося моторошне вбивство 27-річної біженки з України Маргарити Стеценко. Її тіло знайшов перехожий на пішохідній доріжці. Німецькі судмедексперти виявили на тілі жінки сліди насильницької смерті, чисельні гематоми та рани в області грудей, стегон та нижньої черевної порожнини. 

Донька вбитої, якій лише п'ять тижнів та матір, Марина Стеценко зникли безвісти. Дитину тиждень розшукували, проте знайшли живою. Дівчинка перебувала під опікою чоловіка та жінки. Працівники поліції заарештували їх через підозру у вбивстві українки. Правоохоронці вказали, що немовля було неушкодженим та його одразу ж госпіталізували. В лікарні провели аналіз ДНК, який показав, що дівчинка справді є дитиною вбитої Маргарити Стеценко. Наразі немовля перебуває під опікою управління у справах молоді.

Загибла Маргарита Стеценко. Джерело: соцмережі

Маргарита Стеценко. Джерело: соцмережі

Справу розслідували понад 60 працівників поліції та кінологічний загін зі службовими собаками. До міста зі Штутгарта на допомогу також прибув спецпідрозділ KSK для перевірки документів громадян Ближнього Сходу та Росії та забезпеченні суспільного порядку під час проведення розслідування.

Нагадаємо, у Польщі 15 лютого жорстоко вбили 38-річну українку. Жінка родом із Тернополя, а до Польщі поїхала на заробітки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.03.2024 17:51