Робота рятувальників у Покровську. Джерело: ДСНС

У Покровську під завалами рятувальники виявили тіло чоловіка: у ДСНС розповіли про наслідки рашистського обстрілу

Рятувальники дістали тіло чоловіка на місці російського удару в Покровську. На теперішній момент усе ще тривають аварійно-рятувальні роботи.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

За словами рятувальників, станом на 15:00 7 січня на місці двох зруйнованих внаслідок обстрілу приватних житлових будинків вилучено тіла двох осіб, також врятовано одного чоловіка.

Тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку ще трьох осіб, із них двоє дітей. На теперішній момент рятувальники розібрали 62 тонни зруйнованих елементів будинків. Триває збір фрагментів тіл для подальшої ідентифікації загиблих.

У ДСНС також повідомили, що в селі Рівне Покровського району виявили тіло дитини 2020 року народження. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку п’яти осіб, з них дітей, розібрано 40 тонн зруйнованих елементів будинку. Триває ідентифікація знайдених фрагментів тіл.

Як відомо, російські окупанти вчора обстріляли Покровськ Донецької області. В результаті ворожої атаки загинуло понад десять людей, серед яких є діти.

Нагадаємо, під час вечірнього відеозвернення Володимир Зеленський відреагував на те, що в ніч на 6 січня російські загарбники обстріляли Покровськ Донецької області. Однак, за його словами, жоден удар Російської Федерації по мирних містах України не залишиться без наслідків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.01.2024 17:38