Фото: Polsat News

У Польщі розбився літак: є постраждалі

У польському селі Слонави впав літак, який не долетів до злітно-посадкової смуги приблизно за 500 метрів. Травмувалися двоє людей.

Про це повідомив Polsat News. Зазначається, що авіакатастрофа трапилася у Великопольському воєводстві близько 13:00 у неділю, 31 грудня. 

"Інцидент стався в селі Слонави, за 500 метрів до злітно-посадкової смуги. Літак впав у найближчий ліс. В результаті подій з літака витекло пальне", — розповів молодший бригадир Лешек Вальчак.

Під час аварії на борту літака перебувало двоє людей. Обидва отримали незначні ушкодження. Зокрема, 55-річний пілот отримав загальні забої, а також поскаржився на біль у грудях. Також 42-річний пасажир отримав перелом пальця на нозі, а також загальні забої. 

Причини авіатрощі наразі невідомі. Їх встановлюють експерти.

Нагадаємо, 11 грудня у московському аеропорту "Внуково" літак здійснив аварійну посадку. У нього був радіоактивний вантаж на борту.

Також влітку у Варшаві легкомоторний літак Cessna врізався в ангар у селі Хрцинно, де люди ховались від негоди. За даними рятувальників, в ангарі, на який впав літак, перебували 10 людей. П'ятеро людей загинули, решта постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.12.2023 18:55