Фото: ДСНС

У Селидовому вже другу добу працюють рятувальники: під завалами можуть бути люди

Вже другу добу тривають аварійно-рятувальні та пошукові роботи на місці частково зруйнованого чотириповерхового будинку у Селидовому після ворожого обстрілу 15 листопада. Під завалами ще можуть перебувати люди.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій. За даними рятувальників, станом на 08:00 16 листопада в результаті проведених робіт виявлено та вилучено тіла двох загиблих осіб. За попередньою інформацією, під завалами можливе перебування ще двох людей. Роботи тривають.

"Всього внаслідок російського ракетного обстрілу міста Селидове, що відбувся 15 листопада, загинуло дві людини, троє осіб травмовано, врятовано шість осіб, з яких одна дитина", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Також надзвичайники повідомили, що ракетний удар зруйнував один приватний житловий будинок, частково зруйнував чотириповерховий житловий будинок, пошкодив 16 приватних та сім багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, що, за даними слідства, російські війська завдали чотири ракетні удари по житлових кварталах у Селидовому. За попередніми даними, окупанти обстріляли населений пункт із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.11.2023 11:49