Фото: instagram.com/usanova.life

У вбраннях, що символізують Україну: Ангеліна Усанова перемогла на конкурсі Miss Eco International-2024

Співачка, модель та інструкторка з йоги Ангеліна Усанова перемогла на конкурсі краси в Єгипті Miss Eco International-2024.

У своєму Instagram українка розповіла, що головна мета заходу — привернути увагу до екології та закликати людей дбайливо ставитися до природи. До того ж тепер Усанова стане послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища. 

"Я неймовірна щаслива, що привезла в Україну титул такого рівня. Вже за місяць я стану послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища, щоб ще раз доносити до світової спільноти голос України, наголошувати на проблемах постраждалої природи, які несе вторгнення РФ в Україну. Сьогодні я радію перемозі і вдячна за підтримку всім прихильникам", — розповіла Ангеліна.

Варто зауважити, що на конкурсі українка представила журі одразу декілька образів, які так чи інакше нагадували про війну в Україні. Так, на конкурсі Усанова постала у сукні "Фенікс", що символізувала Україну, яка щодня потерпає від обстрілів, але продовжує жити у страшних реаліях. Сукню виготовили із повністю перероблених матеріалів. Зокрема, для її створення використали понад 1,5 тисячі пластикових ложок та 500 пластикових ножів. Крила, корсет та головний убір зробили з вживаних пластикових приборів. Основа костюма була створена з листів пластику, а фактуру й форму надавали вогнем.

Ангеліна Усанова перемогла на Miss Eco International -2024

Фото: instagram.com/usanova.life

Інший костюм Усанової, що мав назву "Світ у вогні", нагадує про проблему лісових пожеж. Вбрання увійшло в топ-3 переможниць у категорії "Найкраща екосукня". Корсет сукні був оздоблений пластиковими пляшками червоного і чорного кольору, а також деталями, вирізаними з будівельних трубок. Кожна деталь окремо оброблена вогнем, аби надати форми й вигляду язиків полум’я. Спідниця "Світ у вогні" виготовлена із вживаних штор і тюлів із принтом вогню. 

Ангеліна Усанова перемогла на Miss Eco International-2024

Фото: instagram.com/usanova.life

До  того ж Усанова виконала свою авторську пісню EARTH на конкурсі талантів, посівши 12-ту сходинку.

Нагадаємо, що раніше в Україні прокотилась хвиля обурення, стосовно грошей, які виділили на нацвідбір на "Євробачення-2024". Організація національного відбору обійшлася державному бюджету України в майже 11 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 29.04.2024 16:48