Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Сумах окупанти вдарили ракетою по закладу освіти, — ОВА

В суботу, 29 липня, російські терористи завдали ракетний удар по закладу освіти у Сумах. Інформації про постраждалих поки немає.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація. Там зазначають, що на місці прильоту працюють всі необхідні служби.

"Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється", — заявили в ОВА і закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, вночі 20 липня російські загарбники атакували Суми ударними дронами. Усього ворог випустив по місту три "шахеди" — один був збитий, другий — підбитий Силами ППО, а третій — влучив у будівлю позашкільного оздоровчого закладу.

Відомо, що мешканцям пʼятикілометрової прикордонної зони Сумської області доведеться покинути свої домівки. Рада оборони регіону вирішила провести евакуацію, адже російська армія постійно обстрілює із артилерії прикордонні населені пункти. Тож там часто не працюють магазини, школи, лікарні. До сіл небезпечно привозити продукти та ліки. Крім того, перебування у будинках цивільних ускладнює роботу українським військовим, які не можуть ефективно реагувати на ворога, аби не завдати шкоди мирним українцям.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.07.2023 22:26