Фото: росЗМІ

У Зеленського назвали головні задачі диктатора Путіна

Російський диктатор Володимир Путін поставив перед собою три основних завдання, які він намагається щосили вирішити. Україні не можна допустити цього, адже тиран вдасться до нових агресивних кроків.

Про це повідомив радник Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Так, за його словами, першим є необхідність затягнути чи заморозити війну"Для нього важливо, що поступово у світі з’являються й інші кризові точки, де є війни. Ми говоримо про Близький Схід. Для Путіна головне, щоб не було консолідованої уваги, тому що війна в Україні, розпочата Росією, якраз і була основним пусковим елементом, була початком безлічі ланок одного ланцюжка, який має призвести до зламу традиційного світу".

Другою проблемою, пояснює Подоляк, є необхідність "зберегти обличчя" на міжнародній арені.

"Спроба хоч якось реанімувати свій особистий репутаційний капітал, що він глобальний гравець і може спілкуватися з великими людьми. Звичайно, Сі Цзіньпін зараз більш об’ємний з точки зору світової конструкції, ніж Путін. Путін — це людина, яка йде, безумовно, його вплив незначний", — додав він.

Третє завдання диктатора — отримати додаткові ресурси для ведення війни проти України.

"В цьому випадку будь-які його зустрічі його клевретів, таких як Шойгу і Лавров, які також активно цим займаються", — відзначив Подоляк.

Нагадаємо, генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг вважає, що Путін може пробувати заморозити війну в Україні. За його словами, цього допустити не можна, а шлях до миру пролягає тільки через військову підтримку України.

Водночас у Кремлі шукають нового диктатора. Серед можливих наступників Володимира Путіна може бути навіть двійник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 08:54