Фото: Офіс президента

У Зеленського пояснили, як ліквідувати геополітичний вплив Росії у світі

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що надання Україні необхідного озброєння, контроль санкційних механізмів та інформаційне ігнорування Росії допоможе остаточно звести нанівець геополітичний вплив країни-агресора у світі.

Про це Подоляк написав у Telegram.

За його словами, інформаційне ігнорування Росії — один із дієвих способів. Особливо це стосується проросійського інформаційного лобі на зовнішніх ринках.

"Усі інформаційні ініціативи РФ спрямовані лише на заморожування війни в Україні та масштабування інших конфліктів", — вважає Подоляк.

Посадовець також наголосив на необхідності масштабних технологічних рішень для перемоги України у війні з РФ.

"По-друге, обов'язкові та масштабні технологічні рішення. Спільні інвестиції. Розширення кількості опцій. Безпілотники, радіоелектронна боротьба, ракети", — зауважив радник.

І третій пункт — превентивна робота з країнами, які дають агресору змогу досі уникати санкцій.

"Гнучкі санкції та превентивна замісна робота щодо третіх країн / приватних компаній, які дають РФ змогу досі уникати санкцій та отримувати ресурс для нескінченного прихованого рекрутингу "живої сили" й "мілітарної" економіки", — наголосив Подоляк.

Нагадаємо, раніше радник Офісу президента Михайло Подоляк заявляв, що час війни України з Росією, її тривалість та фінал визначаються волею та ресурсами. За його словами, саме політична воля дає змогу об’єктивно оцінити природу російського режиму, його мотивацію та передбачати ризики, які цей режим продовжує нести.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.11.2023 18:24