Скріншот з відео

Українські воїни спалили російський танк Т-72: з'явилось ефектне відео

Російські загарбники продовжують втрачати техніку у війні проти України. Наші воїни знищили черговий танк окупантів на одному з напрямків фронту.

Відповідне відео з'явилось у Telegram Сухопутних військ Збройних сил України. На кадрах видно, як українські воїни за допомогою дрона-камікадзе Mavic знищили російський танк Т-72. Військові скинули на ворожу техніку декілька снарядів, які вибухнули й спричинили пожежу. 

"Ворожий Т-72 плюс наш Mavic дорівнює вогонь", — йдеться в дописі під відео.

Ситуація на фронті

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Протягом минулої доби відбулось понад 15 бойових зіткнень.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала удар по пункту управління, сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три удари по зенітно-ракетних комплексах противника. Також нашими захисниками знищено ворожий ударний гелікоптер Ка-52. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, три артилерійських засоби на вогневих позиціях та станцію РЕБ противника.

Нагадаємо, американські аналітики вважають, що впродовж останніх кількох місяців Сили оборони України досягли тактично значущого прогресу на двох основних напрямках. Зокрема, Збройним силам вдалося просунутися приблизно на 10-12 миль (16-19 кілометрів) уздовж обох основних напрямків наступу, аби вийти до Азовського моря та перервати сполучення між Росією окупованим Кримом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.08.2023 19:01