Фото: Сили оборони Півдня

В Одесі уламки збитої ракети пошкодили недобудову та багатоповерхівку (фото)

У вівторок, 13 лютого, окупанти атакували Одесу керованою авіаційною ракетою Х-59. Уламки збитої ворожої цілі впали на недобудову та багатоповерхівку.

Про це повідомила прес-служба Сил оборони Півдня. За словами військових, ракету ліквідували на підльоті із моря до міста.

"Ворог спрямував по Одесі керовану авіаційну ракету Х-59 з літаків тактичної авіації, що маневрували над акваторією Чорного моря. Уламками збитої ракети пошкодило недобудову і скління кількох багатоповерхових будинків у прибережній зоні", — йдеться у повідомленні.

Військові додали, що задля безпеки місцевих мешканців на місці падіння уламків ракети працюють вибухотехніки.

"Постраждалих не зафіксовано", — проінформували в прес-службі.

Варто додати, що о 14:30 в Одесі та області лунала повітряна тривога. В ОВА закликали жителів міста перебувати у безпечних місцях. Також місцеві пабліки писали, що місті працювали системи протиповітряної оборони.

Нагадаємо, вночі 13 лютого війська країни-агресорки випустили по Україні понад два десятки іранських дронів-камікадзе типу "Шахед". У результаті бойової роботи знищено 16 ударних БпЛА ворога у межах Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.02.2024 17:22