Удар по нафтобазі в Луганську. Скріншот із відео

В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

В окупантів у Луганську спостерігаються серйозні проблеми з паливом. Це стало наслідком удару 7 травня по нафтобазі у тимчасово захопленому місті.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"Нафтобаза в Луганську допалала лише вчора, а в місті й навколо нього вже виник дефіцит пального", — зазначив він.

За його словами окупаційна влада обіцяє, що згодом все буде гаразд, однак на заправках ситуація критична. Кажуть про "тимчасові труднощі". Як розв’язати логістичну задачу із доставленням продуктів нафтоперероблення у так званій "ЛНР" поки що не знають. Запаси віддають російським військовим.

"Тільки-но на окупованій Луганщині розпочалися пасхальні свята, як став танути міф щодо "потерь нет". Зокрема, лише в Алчевську нарахували понад 300 нових могил місцевих військових із підрозділів армії Росії. Значна частина мобілізованих чоловіків вважається зниклими безвісти. На супутниковому телебаченні "рускій мір" це не покажуть. Бо не можна", — також додав Артем Лисогор.

Як відомо, 7 травня ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник повідомив, що було обстріляно "розташовану в межах міста нафтобазу", а удар "імовірно здійснено ракетами західного зразка ATACMS".

За його даними, постраждали п'ятеро співробітників нафтобази, їх госпіталізовано. У нібито було пошкоджено лінії електропередачі, будинки в районі нафтобази частково знеструмило.

Нагадаємо, 13 квітня Збройні сили України здійснили потужний удар по пункту управління рашистів у Луганську. За даними Повітряних сил ЗСУ, він був атакований західними ракетами, які надали союзники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2024 11:27