Фото: росЗМІ

У російській армії відбулося гучне звільнення: що відомо

Генерал-полковника армії окупантів Михайла Мізінцева звільнили з посади заступника міністра оборони. Останнім часом він відповідав за тилове забезпечення російської армії.

Про це повідомляють російські пропагандисти.

Причини звільнення генерал-полковника окупантів — невідомі. Офіційної реакції російської влади ще не було. 

Хто такий Михайло Мізінцев

Генерал-полковник командував військами Росії у Сирії. Саме його вважають відповідальним за килимові бомбардування сирійських міст, коли загинуло чимало мирних людей. Навесні 2022 року Мізінцев керував облогою Маріуполя й отримав прізвисько "маріупольський м'ясник". Він віддавав накази руйнувати обстрілами місто та вбивати мирне населення. Під час його командування було завдано ударів по пологовому будинку та драмтеатру, у підвалі якого ховалися сотні людей. 2017-го року він отримав посаду генерал-полковника, а у вересні 2022-го став заступником міністра оборони.

Нагадаємо, засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що контрнаступ українських військових почнеться після 2 травня. Він також в істериці повідомив про "зраду всередині РФ".

Також, за даними розвідки Великої Британії, у західних районах міста Бахмут у Донецькій області тривають важкі бойові дії на короткій дистанції. Ключовою подією за останній тиждень стали бої на околицях міста, особливо біля села Хромове.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2023 15:32