Олександр Павлюк. Джерело: Facebook

В Україні з'явився рекрутинговий центр Сухопутних військ

В Україні утворили рекрутинговий центр Сухопутних військ. Його функція — відбір та комплектування підрозділів безпілотних систем.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк.

"Прийнято рішення про створення рекрутингового центру з укомплектування військових частин та підрозділів Сухопутних військ", — зазначив він.

За його словами, у теперішніх умовах безпілотні технології вирішують низку складних та важливих бойових завдань на полі бою, тому першочергово основним завданням центру буде відбір та комплектування підрозділів безпілотних систем Сухопутних військ вмотивованими кандидатами, які наділені необхідними якостями, для подальшого навчання та здобуття військово-облікової спеціальності в напрямку безпілотних систем.

Павлюк пояснив, що під час відбору кожний кандидат, що відповідає умовам, зможе обрати підрозділ, в якому він хоче служити. Базова загальновійськова підготовка забезпечуватиметься в межах спеціального навчального батальйону, фахова — також на базі окремого центру та під керівництвом фахівців з бойовим досвідом.

"Більш детальну інформацію про програму відбору та підготовки фахівців безпілотних систем можна отримати за телефоном гарячої лінії", — додав Павлюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні планують створити оборонні приватні компанії. Вони надаватимуть послуги з навчання, розвідки, охорони людей та майна.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.05.2024 15:25