На фото: Федір Веніславський. Джерело: "Медіацентр-Україна"

Веніславський назвав причину свого звільнення з посади представника президента у Раді

Народний депутат від партії "Слуга народу" Федір Веніславський назвав причиною свого звільнення з посади представника президента у Верховній Раді високу зайнятість військовими проектами.

Про це він заявив у коментарі Liga.net.

Він зазначив, що кілька днів тому обговорював із президентом Володимиром Зеленським питання свого звільнення. За його словами, він зайнятий кількома суто військовими проектами, через що часто доводиться їздити на фронт.

"Відповідно, не завжди встигаю виконувати повноваження представника президента", — наголосив нардеп.

Варто зазначити, що представником президента України у Верховній Раді Федір Веніславський був із 12 вересня 2022 року.

Нагадаємо, 7 грудня президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Федора Веніславського від виконання обов’язків представника президента у Верховній Раді. 

Додамо, 6 грудня Федір Веніславський заявив, що доки в Україні діятиме воєнний стан народні депутати будуть без відпусток та канікул. Таке рішення було прийнято Верховною Радою ще на початку війни.

Веніславський також висловив сподівання, що до кінця 2023 року український парламент ухвалить низку важливих для держави рішень, зокрема, в питаннях удосконалення законодавства у сфері безпеки та оборони, євроінтеграції, антикорупційної політики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 07.12.2023 15:03