Фото ілюстративне. Джерело: Telegram Володимира Зеленського

"Ви повертаєте Україні свободу": Зеленський нагородив танкістів у їхнє свято (відео)

Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди танкістам у їхнє професійне свято, яке відзначається 14 вересня.

Про це український лідер повідомив у своїх соціальних мережах.

"Нагороди для наших воїнів-танкістів. Для мене честь вручити їх сьогодні. Коли ми вітаємо наші героїчні танкові війська та дякуємо їм, ми дякуємо саме за те, що вони повертають Україні свободу, життя, віру нашому народу в перемогу та роблять наші сили міцнішими", — наголосив Зеленський.

Раніше він порівняв день наших танкових військ із відзначеннями української перемоги.

"Торік цими днями завершилася Харківська наступальна операція. Саме танкові підрозділи були одними з військ в основі ударного кулака ОСУВ "Хортиця". Українські танкісти подолали переважальну кількість бойових машин окупантів, знищили багато іншої ворожої техніки й затрофеїли 77 російських танків", — зазначив український президент.

Саме 14 вересня після стабілізаційних заходів підняли український прапор у звільненому Ізюмі. І тому саме 14 вересня, наголосив Зеленський, Україна завжди відзначатиме професійну силу наших воїнів-танкістів.

"Зараз танкові війська, як і завжди, сміливо й потужно захищають нашу державу, знищують окупантів і доводять, що українська сила нездоланна. Дякую за вашу відвагу та непереможний характер", — підсумував президент України.

Нагадаємо, що, крім Зеленського, українських танкістів сьогодні привітали головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв та інші.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.09.2023 15:36