Фото: БЕБ

Виготовляли підробки брендового одягу та взуття: в Україні викрили підпільні фабрики

Детективи Бюро економічної безпеки України викрили масштабне підпільне виробництво взуття та одягу відомих міжнародних брендів у Миколаївській та Одеській областях.

Про це повідомила прес-служба БЕБ.

Як встановило слідство, на підпільних виробництвах працювали понад 100 співробітників без відповідного документального оформлення. Жодних податків фабрики не сплачували.

"Для промислового виробництва підроблених товарів понад 15 відомих брендів використовували професійне обладнання. Виготовлену продукцію зберігали на складах. Надалі продавали по всій Україні", — наголосили у БЕБ.

Бюро економічної безпеки викрило підпільні фабрики з виробництва підробок брендового одягу та взуття

Фото: БЕБ

Щомісячний прибуток підпільного виробництва орієнтовно становив понад 10 мільйонів гривень. В ході розслідування, було проведено обшуки на фабриках і складах. Вилучено обладнання для пошиття підробок, станки, фасувальні коробки, наклейки, етикетки та емблеми з логотипами відомих торговельних марок, сировину та продукцію без документального підтвердження її походження.

"Попередня вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 20 мільйонів гривень. Досудове розслідування триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконного виробництва та продажу фальсифікованої продукції", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Одеській області 56-річна місцева мешканка організувала міжнародний канал торгівлі людьми та відправляла українок до трудового рабства у Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.04.2024 18:59