Вирвав перемогу над "Баварією": "Реал" з українцем Луніним вийшов у фінал Ліги чемпіонів

У Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" 8 травня в рамках матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" приймав мюнхенську "Баварію". Перша частину матчу завершилася результативною нічиєю з рахунком 2:2, однак у підсумку впевнену перемогу здобули господарі — 2:1.

Перший тайм футболісти провели у спокійному темпі, залишивши всі головні події на другу половину гри. "Реал" створював більше ризикованих моментів, однак "Баварію" "витягував" Нойєр. Представники німецької команди робили спроби контратак, одна з яких несподівано завершилася голом — Девіс увірвався до штрафного майданчика лівим флангом і забив м'яч у дальній кут ворота українця Луніна.

Іспанці взялися відіграватись, але "Баварія" не давала шансу їм. Та вже в кінці поєдинку Хоселу на 88-й хвилині "добив" Нойєра, а за чотири хвилини м'яч був у порожніх воротах після прострілу від Рюдігера.

За 15 хвилин доданого часу Баварії так і не вдалося відігратися.

"Реал" вийшов у фінал Ліги Чемпіонів, де 1 червня у Лондоні на легендарному стадіоні "Вемблі" зустрінеться з дортмундською "Боруссією". Мадридський "Реал" є рекордсменом за перемогами у Лізі чемпіонів, завоювавши 14 трофеїв. Також на рахунку мадридців три невдалі фінали, а майбутній фінал стане для них 18-м в історії.

"Реал" — "Баварія" — 2:1 (перший матч — 2:2)

  • Голи: Хоселу, 88, 90+2 — Девіс 68.
  • "Реал": Лунін, Менді, Рюдігер, Начо, Карвахаль, Кроос (Модрич, 69), Тчуамені (Камавінга, 69), Вальверде (Браїм Діас, 81), Вінісіус Жуніор, Беллінгем (Мілітао, 90+10), Родріго, (Хоселу, 81)
  • "Баварія": Нойєр, Мазрауї, Даєр, де Лігт, Кімміх, Павлович, Лаймер, Гнабрі (Девіс, 27), Мусіала (Мюллер, 85), Сане (Кім Мін Чже, 76), Кейн (Шупо-Мотінг, 85)
  • Попередження: Камавінга.

Нагадаємо, днями інсайдер Фабріціо Романо повідомив, що Андрій Лунін отримав від іспанського гранда пропозицію щодо продовження контракту. Тепер "вершкові" очікують відповідь гравця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.05.2024 00:56