Фото nashigroshi.org

Влада Дніпра разом з НАБУ відсудили аеропорт у Коломойського, — Філатов

Аеропорт Дніпра позбавився монополії бізнесмена Ігоря Коломойського. Мер Дніпра Борис Філатов повідомив про виграний суд проти українського олігарха.

Відповідний допис з'явився у Facebook Бориса Філатова.

"Після всіх судових суперечок, "хвороб" самих суддів, численних перенесення засідань та інших дивних див ми виграли цю справу. Зараз можу сподіватися, що Коломойський більше не паразитуватиме на аеропорт міста", — написав мер Дніпра.

Філатов переконаний, що летовище вже вирвано з рук олігарха, попри те, що попереду касаційний суд. Мер Дніпра також додав, що після перемоги та відбудови летовища воно нарешті зможе працювати з лоукостами, а вартість перельотів перестане завищуватися штучно.

Також Філатов подякував НАБУ та Державіаслужбі за принципову позицію у розв'язання цього питання.

"Дякую НАБУ, що вони були єдиними серед держорганів, хто реагував на ситуацію та допомагав міськраді виборювати інтереси всіх містян. І також подяка Державіаслужбі за її принципову позицію, яка без НАБУ може й не була б такою принциповою", — написав Філатов.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд міста Києва арештував банківські рахунки Полтавського гірничо-збагачувального комбінату, який входить до групи Ferrexpo Костянтина Жеваго.

Політика, 07.02.2023 21:26