Фото: Державна спеціальна служба транспорту

Водолази витягли з Десни російський танк: названо локацію (фото)

Водолази-сапери та фахівці водолазно-рятувальних підрозділів Державної спеціальної служби транспорту спільно із військовими оперативного командування "Північ" витягли російський танк. Він був затоплений під час невдалої спроби переправитись через річку Десна в районі селища Шестовиця на Чернігівщині. 

Про це повідомляє Державна спеціальна служба транспорту.

Зазначається, що за зовнішніми ознаками трофейний зразок не має значних ушкоджень. Російський танк буде доставлений для подальшого відновлення і ввійде у стрій Збройних сил України.

У Державній спеціальній службі транспорту зазначають, що у ході боїв під Черніговом, російські війська неодноразово вдавались до спроб здійснити перекидання своїх підрозділів через річку Десна у районі селища Шестовиця, але зазнавали поразок. Тож  місцеві жителі прозвали своє селище "Другою Чорнобаївкою".

Нагадаємо, протягом 14 липня військові Збройних сил України ліквідували 590 російських загарбників. Також знищено 14 одиниць ворожої артилерії.

Також аналітики підрахували, що тенденція щодо втрат армії Російської Федерації у техніці та артилерії в порівнянні з втратами Сил оборони України зберігається приблизно у співвідношенні три до одного. Українські військові ведуть наступальні дії на оборонні позиції ворога, але втрачають менше озброєння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.07.2023 16:19