Фото ілюстративне зі соцмереж

Ворог атакував Полтавщину: влада повідомила деталі

У понеділок, 29 квітня, російські загарбники випустили ракети по Полтавській області. Місцеві мешканці чули звуки вибухів. Однак влучань в інфраструктурні об’єкти немає.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

"Ворог атакував Полтавщину. Звуки вибухів чули в Миргородському районі. На щастя, без постраждалих. Влучань у цивільну чи критичну інфраструктуру немає. Дякуємо нашим Силам оборони за захист. Слава Україні!" — написав він у своїх соціальних мережах.

Як відомо, сьогодні в північно-східних областях оголошували повітряну тривогу: російські окупанти випустили ракети, які тримають курс на Миргород.

Повітряні сили Збройних сил України о 12:12 повідомили про ракету з північного сходу, яка через Сумщину летіла на Миргород. Згодом о 12:16 українські військові поінформували про ще одну ракету курсом на Миргород зі сходу.

О 12:37 Повітряні сили оголосили про відбій загрози в областях. Водночас залишається загроза застосування авіаційних засобів ураження для Сумської, Полтавської та Донецької областей.

Нагадаємо, що кількість постраждалих внаслідок ворожого удару по Полтавщині ввечері 8 квітня збільшилася. Наступного дня стало відомо про 16 травмованих, серед них — четверо дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.04.2024 13:23