Фото: МВС України

Який вигляд має залізничний вокзал у Херсоні після обстрілу російських терористів (фото)

У вівторок, 26 грудня, росіяни атакували залізничний вокзал у Херсоні. Внаслідок російського обстрілу пошкоджені приміщення залізничного вокзалу, вагони поїзда, кілька приватних будинків та прилегла територія.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Telegram-каналі.

На кадрах, опублікованих відомством, видно численні пошкодження фасаду вокзалу та приміщень всередині будівлі.

"Херсон. Так виглядає залізничний вокзал після обстрілу російських терористів. Пошкоджені приміщення залізничного вокзалу, вагони поїзда, три приватні будинки, територія бази, магазин та мотель", йдеться у повідомленні. 

В МВС повідомляють, що внаслідок атаки загинув 29-річний працівник поліції Кіровоградщини, поранення дістали двоє працівників поліції Херсонщини віком 34 та 38 років. Також поранено двох цивільних віком 34 та 51 рік. 

Зазначається, що центр Херсона був під атакою ворожих безпілотників типу Shahed-136. Внаслідок вибухів пошкоджені два багатоповерхові будинки та будівля торговельного центра, там сталося займання. У прибережній зоні міста російський снаряд поранив 56-річного чоловіка.

На місцях ворожих обстрілів працювали всі необхідні служби.

Нагадаємо, у ніч на 27 грудня російські терористи вкотре завдали ударів по Одеській області. Внаслідок атаки ворога ударними безпілотниками в передмісті Одеси двоє людей загинули (раніше повідомлялося про одну жертву), четверо — постраждали, серед них 17-й річний підліток.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.12.2023 13:37