Скріншот з відео

З сайту російського МВС видалили інформацію про розшук Зеленського та Порошенка

З російського сайту розшуку міністерства внутрішніх справ зникли дані про чинного президента України Володимира Зеленського та колишнього глави держави Петра Порошенка.

Про це повідомляє російське видання "Медиазона".

Картки розшуку українських президентів Порошенка та Зеленського зникли невдовзі після того, як 4 травня їх випадково виявили російські пропагандисти. Наразі за анкетними даними обох президентів України сайт розшуку МВС не видає жодного результату.

На російському сайті МВС зникла інформація про розшук Володимира Зеленського

На російському сайті МВС зникла інформація про розшук Петра Порошенка

Скріншот з Telegram-каналу "Медиазона"

Раніше стало відомо, що міністерство внутрішніх справ Росії оголосило у розшук українського президента Володимира Зеленського. В Офісі президента України порадили росіянам пошукати "совість і здоровий глузд".

Нагадаємо, що наприкінці березня Басманний районний суд Москви заочно заарештував на два місяці очільника Служби безпеки України Василя Малюка у справі "про публічні заклики до тероризму". Його також оголосили у федеральний та міжнародний розшук.

У Міністерстві закордонних справ України переконані, що оголошення МВС Росії в розшук президента України Володимира Зеленського, є "свідченням відчаю" російської державної машини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.05.2024 16:43