Фото: ДСНС Закарпаття

Загорівся автомобіль, гараж та будинок: Благодатний вогонь став причиною масштабної пожежі на Закарпатті (фото)

У селі Червеньово Закарпатської області 6 травня трапилася масштабна пожежа. Причиною загоряння став Благодатний вогонь, який мешканці будинку залишили в автомобілі після ранкової служби.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

"І маленька свічка може стати осередком величезної пожежі. В цьому переконалися мешканці дворогосподарства села Червеньово, що на Мукачівщині. На щастя, ніхто не постраждав", — зазначають рятувальники.

Відомо, що у понеділок, 6 травня, о 16:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння почалося з автомобіля та швидко перекинулося на гараж, а далі на житловий будинок.

Наслідки пожежі у селі Червеньово

Наслідки пожежі у селі Червеньово

Як інформують в ДСНС, імовірно, благодатний вогонь, який мешканці будинку залишили в автомобілі після ранкової служби став причиною масштабної пожежі.

Наслідки пожежі у селі Червеньово

Наслідки пожежі у селі Червеньово

Наслідки пожежі у селі Червеньово. Джерело: ДСНС Закарпаття

Вогнеборці ліквідували загоряння та врятували від вогню сусідський житловий будинок та надвірну споруду. Проте повністю згорів автомобіль Opel Vivaro 2006 року виробництва, дах будинку площею 47 квадратних метрів, гараж та речі домашнього вжитку.

Нагадаємо, 29 квітня у Вінниці сталася пожежа у п'ятиповерховому будинку. Внаслідок надзвичайної ситуації загинула 71-річна жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.05.2024 12:20