Фото: Генштаб ЗСУ

Залужний обговорив з американським генералом ситуацію на фронті

У понеділок, 15 січня, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів переговори із з головою об'єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки генералом Чарльзом Брауном.

У Telegram-каналі головком розповів, що у ході телефонної розмови він поінформував Брауна про ситуацію на полі бою, а також на окремих ділянках фронту.

"Поділився результатами аналізу бойових дій у 2023 році та прогнозами на 2024 рік. Разом з головою об'єднаного комітету начальників штабів США обмінялися думками з питань, що становлять взаємний стратегічний інтерес", — уточнив Залужний.

Він також додав, що подякував Брауну та всьому американському народу за підтримку України у боротьбі з росіянами.

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявляв, що у 2024 році Російська Федерація намагатиметься вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей. Також окупанти ставлять собі за мету втримати вже захоплені землі.

Водночас речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун заявив, що російські загарбники наразі найбільш активні на Мар’їнському та Авдіївському напрямках. Ворог намагається взяти під контроль село Новомихайлівка Донецької області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.01.2024 22:15