Валерій Залужний. Джерело: Офіс президента України

Залужний тепло привітав свого друга з Генштабу Шапталу з днем народження й показав щире фото

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний тепло привітав свого друга, начальника Генерального штабу генерал-лейтенанта Сергія Шапталу з днем народження. Їх поєднує міцна дружба.

Відповідний пост Валерій Залужний виклав на своєму Faceboook.

"Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина для якої Україна справді понад усе. З Днем народження Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили", — написав Залужний.

До свого допису він додав спільне дружнє фото.

Сергій Шаптала та Валерій Залужний. Джерело: Facebook-сторінка Валерія Залужного

Сергій Шаптала та Валерій Залужний. Джерело: Facebook-сторінка Валерія Залужного

До речі, Залужний після недавніх вкидів про нібито свою відставку  теж публікував спільне фото з начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою. Це може свідчити про міцну дружбу обидвох командирів.

Декілька днів тому кремлівські пропагандисти вигадали новий недолугий фейк про головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Вони поширили інформацію, що генерал після чуток про свою відставку начебто готує "переворот" за участю військових.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський уперше прокоментував чутки щодо можливого звільнення головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного. Він наголосив, що країні "однозначно потрібне перезавантаження". На запитання журналіста щодо повідомлень ЗМІ про можливе звільнення командувача ЗСУ президент зауважив, що йдеться про кадрове перезавантаження не лише у військовій сфері.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.02.2024 07:59