Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Зеленський і Сирський обговорили посилення українських військ на головних ділянках фронту

Збройні сили України планують посилити на всіх ключових точках фронту. Особливо це стосується Донецької області, де тривають найзапекліші бої та де окупанти наступають особливо наполегливо.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Дякую нашим воїнам, кожному та кожній, хто зараз на фронті, на бойових завданнях, на позиціях, на постах, усім, хто тренує наших воїнів, готує українські бригади. Дякую всім волонтерам, які підтримують наш захист, наші активні дії, усім нашим бойовим медикам, кожному лікарю, який рятує поранених. Дякую всім, хто впроваджує нові технології в українській армії, хто робить наші удари влучнішими та хто б’ється заради України саме так, як треба битися заради свого дому", — наголосив він.

Український президент повідомив про розмову з головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським. Зокрема, вони обговорили те, як посилити наших воїнів у ключових точках фронту.

"Й особлива увага зараз — Донеччині. Вдячний усім, хто справді стійкий, хто своєю сміливістю допомагає воїнам на позиціях поруч", — зазначив Зеленський.

Він також подякував усім, хто працює на наших оборонних виробництвах — у сотнях компаній, які роблять усе, щоб сила нашої держави зростала.

"Українська артилерія, українські ракети, наші дрони, українська техніка, українська амуніція, українські системи радіоелектронної боротьби, український софт для оборони — дякую всім, чий внесок допомагає Україні битися. Це щонайменше 300 тисяч працівників і працівниць тільки на тих підприємствах, які безпосередньо належать до сфери оборонно-промислового комплексу… Наше виробництво має щомісяця відчутніше доповнювати постачання зброї від партнерів, саме таку мету ми ставимо: щомісяця — більше української зброї", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин заявляв, що російські окупанти намагаються захопити селище Іванівське й околиці Богданівки на Донеччині. Ці населені пункти загарбникам потрібні, аби прорватися до Часового Яру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.04.2024 20:56