Робота ДСНС. Джерело: Telegram Володимира Зеленського

Зеленський показав Героїв, які ліквідовують наслідки ворожих атак

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що без сумлінної роботи працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій не уявити нормального життя та не врятувати багатьох людей. Сутність їхньої роботи — допомога людям.

Про це Володимир Зеленський написав у своїх соціальних мережах.

"Без сумлінної роботи ДСНС просто не уявити нормального життя, не врятувати багатьох людей. Це власне те, що становить сутність роботи працівників служби – безпосередня допомога людям. Дякую всім, хто обрав цей шлях допомоги", — зазначив український президент.

Про це він сказав, розповідаючи про участь у вітанні молодих офіцерів поліції та рятувальників ДСНС із завершенням навчання. Президент уточнив, що вони працюватимуть й у тих регіонах, де найбільш небезпечно. Зокрема, за розподілом служитимуть у прифронтових областях — на Харківщині, Сумщині. Також, за його словами, є й ті, хто воюватиме в наших нових штурмових бригадах.

"Дякую всім, хто обрав саме зараз і саме цей шлях безпосередньої допомоги людям. Я вірю, що сьогоднішні випускники навчальних закладів системи МВС виправдають людські надії", — підсумував Зеленський.

Робота ДСНС. Джерело: Telegram Володимира Зеленського

Робота ДСНС. Джерело: Telegram Володимира Зеленського

Нагадаємо, у жовтні директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор Вітовецький заявляв, що Державна служба з надзвичайних ситуацій за дорученням уряду та Ради національної безпеки й оборони створила єдину інформаційну систему "Облік і візуалізація фонду захисних споруд цивільного захисту". Це надасть громадянам можливість бачити найближчі та найзручніші для них укриття на єдиному ресурсі зі зручним інтерфейсом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.11.2023 14:08