Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Зеленський провів Ставку: в епіцентрі — чотири важливі пункти, що стосуються фронту

У понеділок, 6 травня, президент Володимир Зелленський провів Ставку верховного головнокомандувача. На ній обговорили ситуацію на фронті, виробництва зброї, постачання озброєнь від союзників і логістику її переправлення безпосередньо українським воїнам.

Про це Володимир Зеленський розповів у своїх соціальних мережах.

"Щойно провів засідання Ставки. Перше — це ситуація на фронті. Доповідь головкома: він перебував на передовій, безпосередньо у бригадах. Доповів про ключові виклики та потреби. Готуємося", — зазначив він.

За його словами, відбулася також доповідь щодо нашого власного виробництва зброї та комплектації наших бригад. Зеленський запевнив, що Україна робить максимум, щоби дати більше зброї для наших воїнів.

Окремо під час Ставки обговорили постачання від партнерів: терміни та можливість прискорити реальне надходження зброї та снарядів від партнерів.

"Реальне. Фактичне. За політичними рішеннями має бути реальна логістика — реальне отримання зброї нашими воїнами. Всі, хто залучений, мають зараз працювати 24/7 із партнерами, зокрема зі Сполученими Штатами Америки", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроекти про продовження воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 днів, тобто до 11 серпня 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.05.2024 20:11