Фото: Офіс президента України

Зеленський розповів про найгарячіші ділянки фронту

Станом на 9 листопада найгарячішими відтинками фронту залишаються Авдіївський, Мар'їнський, Куп'янський і Бахмутський. Українські захисники мають успіхи й методично знизують окупантів.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у відеозверненні ввечері 9 листопада.

"Протягом дня на звʼязку з військовими. Найгарячіші напрямки за цю добу — Авдіївський, Марʼїнський, Купʼянський, Бахмутський. Вдячний усім нашим бригадам, кожному підрозділу за стійкість, за силу, за знищення окупантів", — сказав глава держави.

Президент зазначив, що "є результати, які надихають, а буде — ще більше". Також він повідомив, що провів нараду з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони, й відзвітував: є важливі результати роботи розвідки.

За даними Генерального штабу, протягом доби авіація Сил оборони завдала чотири удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ уразили два пункти управління, чотири артилерійських засоби та станцію радіоелектронної розвідки противника.

Нагадаємо, станом на 9 листопада втрати росіян в Україні становлять 308 720 осіб. Також рашисти втратили 7475 артилерійських систем, 10014 бойових броньованих машин, 5316 танків та 577 засобів ППО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.11.2023 00:13