Скріншот з відео

Зменшує можливості військової логістики: у Росії невідомі спалили два теплотяги (відео)

У неділю, 28 квітня, в російському місті Оренбург невідомі спалили дотла магістральний теплотяг марки "2ТЕ10М". Це послабить логістику країни-агресора.

Відповідне повідомлення оприлюднили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Там наголосили, що схожий інцидент трапився двома днями раніше, 26 квітня, у місті Владикавказ. Тоді вночі вогонь знищив теплотяг "ЧМЕ-3". 

"ГУР МО України констатує ― ліквідація рухомого складу на російській залізниці зменшує можливості військової логістики держави-агресора", — додали у прес-службі української розвідки.

Нагадаємо, у неділю зранку, 28 квітня в російське місто Набережні Челни завітала "бавовна". Загорівся цех заводу КамАЗ. Небо над містом був помітний чорний дим.

Окрім того, в Калузькій області три "знищені" дрони попадали у районі нафтобази в місті Людинове.

Було гучно уночі й у Брянській області. Росіяни заявили про нібито атаку дронів, там лунали вибухи, місцева влада стверджувала, що це — результат роботи сил і засобів протиповітряної оборони.

За словами губернатора Брянської області Олександра Богомаза, безпілотники ліквідували Сили протиповітряної оборони над Сєвським районом області. Традиційно рашисти в атаці звинуватили Україну.

У міністерстві оборони Росії прозвітували загалом про "знищення" 17 українських дронів упродовж минулої ночі.

Також у ніч на неділю, 28 квітня, у тимчасово окупованому Криму в районі Джанкою та Євпаторії було неспокійно. Місцеві мешканці чули вибухи, а представники окупаційної "влади" оголошували про ракетну небезпеку в Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2024 18:09