Наслідки обстрілів Слов'янська. Джерело: Facebook-сторінка Вадима Ляха

Зросла кількість жертв унаслідок рашистського обстрілу Слов'янська та Краматорська

Кількість жертв внаслідок обстрілів Краматорська та Слов'янська збільшилася. У неділю, 18 лютого, з-під завалів дістали тіла двох загиблих.

Про це повідомили начальник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях і прес-служба Донецької обласної прокуратури.

Як відомо, близько 19:40 в суботу. 17 лютого, рашисти завдали ракетного удару по Слов'янську. Зруйновано приміщення, в якому розташовувалися пункт незламності та соціальна їдальня. Під завалами будівлі виявили тіло охоронця.

"Щирі співчуття його рідним і близьким. Тепер загальна кількість цивільних жертв російської агресії на території Словʼянської громади дорівнює 50", — зазначив Вадим Лях.

У Краматорську зруйнували приватний будинок. Вчора там виявили двох жертв: 46-річну матір та її 23-річного сина. Їхні тіла довелося деблокувати. Також під час пошуково-рятувальних робіт знайдено рештки тіла, ймовірно, бабусі загиблого юнака.

Крім того, до лікарні доставили подружжя пенсіонерів, які отримали травми. Вони перебували у власній оселі — це чоловік віком 78 років і його 75-річна дружина.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 18 лютого, російські окупанти атакували Україну ракетами різних типів і дронами-камікадзе. Українські військові знищили ракету Х-59, 12 "шахедів", а також винищувач Су-34.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2024 11:37