Скріншот із відео

ЗСУ встановили прапор України в окупованому селі на Херсонщині (відео)

Українські військовослужбовці встановили прапор України у тимчасово окупованому у селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини.

Відповідне відео опублікував лейтенант Збройних Сил України з позивним "Алекс".

За його словами, морські піхотинці 35-ї бригади імені контр-адмірала Михайла Остроградського встановили прапор України на водонапірній вежі.

Водночас, як зауважив лейтенант, військове командування рашистів наказало у будь-який спосіб зняти стяг.

Ситуація на фронті

На Лиманському напрямку ворог провів 19 атак в районах Серебрянського лісництва і населених пунктів Надія, Новоєгорівка на Луганщині та Терни і Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 16 атак в районах населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 18 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Семенівка, Уманське, Керамік, Бердичі, Первомайське, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне, Микільське, Урожайне Донецької області, де ворог понад 20 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по двох зенітно-ракетних комплексах та 16 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по пункту управління, двох засобах ППО та району зосередження особового складу російських окупантів.

Нагадаємо, за даними Інституту вивчення війни, недостатня кількість артилерії та засобів протиповітряної оборони в Збройних сил України може дозволити загарбникам швидше просуватися під час операції із захоплення Часового Яру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.04.2024 12:15