ЗСУ збили ворожий Су-25 та уразили склад боєприпасів: Генштаб оновив втрати рашистів

Українські військові  збили ворожий штурмовий літак Су-25. Також воїни Збройних сил України завдали десять ударів по районах зосередження особового складу

Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ, передає TrueUA.

Зазначається, що авіація Сил оборони України протягом доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Протягом доби нашими захисниками знищено ворожий літак Су-25.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили два пункти управління, а також район зосередження окупантів, склад боєприпасів, станцію радіо-електронної боротьби та радіо-локаційну станцію", — йдеться в повідомленні.

Також у Генштабі попередили, що на Херсонщині окупанти намагаються ізолювати населення від правдивої інформації та борються з дезертирством.

"Поряд із зупинкою трансляції усіх українських телеканалів, загарбники зробили доступним мобільний зв'язок лише російських операторів. За наявною інформацією, російські окупанти посилюють пошукові заходи своїх дезертирів на тимчасово захоплених територіях. Під приводом пошуку українських диверсантів, загарбники здійснюють рейди по населених пунктах Херсонської області", — звітують у ЗСУ.

Нагадаємо, 17 січня українські військові знищили бліндаж окупантів, а також інженерні загородження ворога з танка Т-72. Блискучу роботу продемонстрували бійці 3-ї окремої танкової Залізної бригади та от окремої бригади територіальної оборони "Дніпро".

Додамо, українська армія продовжує просуватися в бік Кремінної та Сватового в Луганській області.

Війна, 17.01.2023 20:15