Затримання правоохоронця з Дніпра. Джерело ДБР

ДБР повідомило про підозру правоохоронцю з Дніпра, якого раніше викрили на вимаганні $200 тисяч

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) повідомили про підозру правоохоронцю який, перебуваючи на керівній посаді в правоохоронному органі Дніпра, за два роки набув активів щонайменше на понад 14 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

"Минулого року Бюро викрило правоохоронця на вимаганні разом зі своїм братом грошей у будівельників. Майстри робили ремонт в садибі, оформленій на його тещу. Вже після завершення робіт через коротке замикання у будинку сталася пожежа. Не слухаючи аргументів будівельників, правоохоронець всю провину за пожежу поклав на них і розпочав вимагати відшкодувати збитки, які сам оцінив у 200 000 доларів", — йдеться в повідомленні.

Під час розслідування працівники ДБР у тісній взаємодії з НАЗК провели моніторинг способу життя правоохоронця та встановили, що він лише за 2021-2022 роки витратив на будівництво та придбання майна понад 14 мільйонів гривень, що не сходиться з його законними доходами.

"Земельну ділянку, елітний житловий будинок і автомобіль Porsche він оформив на своїх тещу та тестя. Водночас декларація правоохоронця кардинально відрізнялася від способу його життя", — зауважили у Державному бюро розслідувань.

Нагадаємо, що працівники Державного бюро розслідувань викрили групу шахраїв, які видавали себе за працівників Бюро та виманювали в людей гроші.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.04.2024 16:24