Повідомлення про підозру посадовцю Броварської РДА. Джерело: Офіс генерального прокурора України

ДТП у Броварах із чотирма постраждалими: посадовцю РДА повідомлено про підозру

Голові Броварської районної державної адміністрації Володимиру Майбоженку, який 26 квітня п'яним вчинив аварію з чотирма постраждалими, повідомлено про підозру.

Про це поінформував Офіс генерального прокурора України.

"За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури посадовцю районної державної адміністрації Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка кермує транспортним засобом у стані сп’яніння. До Шевченківського районного суду Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою", — йдеться в повідомленні.

В Офісі генпрокурора також додали, що в Броварах посадовець райдержадміністрації Київщини, перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 2.31 проміле.

"Чотирьох осіб, серед яких одна дитина, госпіталізовано до лікарні. Попередньо медиками у двох потерпілих діагностовано важкі тілесні ушкодження, вони перебувають в реанімаційному відділенні. Ще у двох — тілесні ушкодження середнього ступеня важкості", — підсумували прокурори.

Нагадаємо, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляв раніше, що медики продовжують надавати всю необхідну допомогу постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді за участі голови Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка. Четверо осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.04.2024 13:36