Фото: Генштаб ЗСУ

Коли закінчиться війна в Україні: відповідь бійця "Азова"

На думку бійця з позивним "Ніко", який воює у складі 12-ї бригади Національної гвардії України "Азов", бойові дії в Україні триватимуть ще довго, адже у світі почалася епоха війн. 

Про це "Ніко" заявив в інтерв'ю для Tsn.ua. Він наголосив, що ми будемо продовжувати боротися і якщо цей конфлікт заморозять, то ненадовго. 

"Вони (росіяни, — ред.) знову ж таки наберуться сил, озброєння, і буде знову вторгнення. Ми всі чуємо, які в них там плани: Польща, Німеччина, Франція. Вони через нас пройти не можуть. І то ми дивом тримаємося, бо більшість мотивована в цьому і в більшості ще є сили. Я думаю, що це все ще надовго затягнеться, ця війна", — заявив військовий.

Боєць "Азова" також підкреслив, що українцям треба розуміти, що наступному поколінню теж доведеться воювати.

"І треба готуватися, як тільки є час, треба готуватися до цього всього. Треба підвищити рівень тактичної медицини, тактики вогневої підготовки", — додав "Ніко".

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський висловив переконання, що війна з Росією завершиться лише перемогою України. Іншого варіанту і бути не може. На запитання журналіста, чи може Україна поступово дійти до програшу у війні, очільник держави відповів тверде "Ні!". Водночас президент зауважив, що на початку війни наша держава була у значно складнішій ситуації та все одно вистояла у боротьбі із ворогом.

Також у грудні 2023 року Зеленський наголосив, що ніхто не знає, чи закінчиться війна у 2024 році, і партнери також.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2024 20:19