Скріншот з відео

Лізла до сусідів: в Одесі жінка застрягла на стіні житлового будинку (фото)

У центрі Одеси жінка застрягла на стіні будинку. Вона намагалася перелізти до сусідів з балкона на балкон, однак щось пішло не так.

Як повідомили рятувальники Одеської області, подія сталася 20 травня у Приморському районі міста, на вулиці Коблівська. За даними управління, приблизно о 19:10 в службу спасіння надійшов виклик про допомогу, пише УНІАН

"З’ясувалося, що громадянка, 1980 року народження, намагалась перелізти з балкона на балкон на рівні третього поверху та застрягла", — розповіли у ДСНС Одещини.

Жінку вдалося зняти з будинку за допомогою висувної драбини. 

жінка в Одесі

Скріншот з відео

Випадкові перехожі зняли відео події: на ньому зафіксовано жінку, яка майже "на розтяжці" намагається встояти на випуклості стіни. Також люди зафільмували, як рятувальники висунули драбину, щоб постраждала могла спуститися.

Нагадаємо, в Одесі дворічна дитина загинула при падінні з п’ятого поверху. Трагедія сталася ввечері 5 травня на проспекті Добровольського. Пізніше стало відомо, що лейтенант поліції Одеської області вимагав хабар у матері загиблої дитини. За певну суму коштів він обіцяв закрити кримінальну справу за фактом смерті сина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 23.05.2023 05:33