Ліонель Мессі. Джерело: Instagram

Мессі невдалим ударом ледь не влучив у маленьку дівчинку на трибунах (відео)

У зіркового футболіста американського клубу "Інтер Маямі" Ліонеля Мессі під час чудово зіграного матчу проти "Орландо Сіті" (5:0) стався один казус. Аргентинець, який славиться своїм виконанням штрафних ударів, ледь не влучив м’ячем у маленьку дівчинку на трибунах.

Відповідне відео опубліковано на сторінці Troll Football у мережі X (колишній Twitter).

У цій грі Мессі забив два голи у ворота суперників. Але матч запам’ятали й через інший епізод. Багаторазовий володар "Золотого м’яча" отримав шанс забити втретє — він виконував штрафний удар із небезпечної для суперників відстані. Однак не поцілив у ворота, м’яч полетів на трибуни, де влучив поруч із дівчинкою, яка сиділа за воротами.

Дитина злякалася та розплакалася. На щастя, мамі-вболівальниці вдалося швидко заспокоїти доньку.

"Ти в порядку? З тобою нічого не трапилося, моя донечко. Мессі просто давав це тобі", — сказала мама.

Коментатори під відео зазначили, що батьки дівчинки недбало поставилися до її безпеки на стадіоні. Адже в таких місцях на трибунах м’яч часто може перелітати ворота до вболівальників, які розміщаються там.

Чи знає Мессі, що м'яч після його удару влучив поблизу дитини на трибунах, невідомо.

Нагадаємо, що на початку грудня гравця збірної Аргентини й "Інтера Маямі" Ліонеля Мессі визнано найкращим спортсменом 2023 року за версією американського журналу Time. На початку листопада він виграв свій восьмий "Золотий м'яч".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.03.2024 16:53