Фото ілюстративне. Джерело: "Укрзалізниця"

На поїзди "Укрзалізниці" можна буде автоматично викупати квитки й відстежувати їх: як скористатися послугою

Компанія "Укрзалізниця" запустила сервіс моніторингу квитків на потяги з можливістю автовикупу. Послуга буде доступна для усіх користувачів.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"Протестували новий сервіс із 3225 користувачами, отримали близько 500 повідомлень із пропозиціями та виправленнями. Відкриваємо доступ до сервісу для всіх користувачів застосунку", — йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що тепер для користувачів, авторизованих через "Дія.Підпис", доступний моніторинг двох типів:

  • моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
  • моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

Послуга автовикупу квитків: як скористатися

Під час моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього потрібко внести дані пасажирів та оплатити замовлення.При активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично.

"Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку. Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме пуш-сповіщення про вже викуплені квитки", — пояснили в прес-службі.

В "Укрзалізниці" наголосили, що моніторинг та автоматична купівля квитків недоступні для поїздів до/з Польщі (крім Інтерсіті+) та прямого поїзда Київ — Відень. Проте можна отримати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки.

"Ми продовжуємо постійно вдосконалювати застосунок, тож продовжимо приймати пропозиції та зауваження через "Зворотний звʼязок" в застосунку в темі "Відстежування вільних місць". Принагідно дякуємо всім, хто тестував продукт та залишав свої коментарі — завдяки вам наша IT-команда суттєво покращила сервіс", — підсумували в компанії.

Фото: "Укрзалізниця"

Нагадаємо, 4 квітня стартував другий етап впровадження онлайн-продажу квитків до Угорщини. Потяг Чоп — Будапешт — Відень має стикування з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.04.2024 16:11