Фото: armyinform

Рашисти обстріляли Херсон: є постраждалі

У неділю, 12 лютого, російські терористи понад 20 разів обстріляли Херсон. Поранення дістала одна людина.

Про це повідомила прес-служба Херсонської міської ради.

"Протягом 12 лютого російська армія 20 разів обстріляла Херсонську громаду. Постраждала одна людина — чоловік госпіталізований до лікарні у тяжкому стані", — йдеться у повідомленні.

За даними міськради, під вогнем рашистів перебували Антонівка, мікрорайон Острів та центр міста.

Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю ККЗ "Ювілейний" та приватні будинки. Також окупанти обстріляли Херсонський морський порт та площу Свободи.

Нагадаємо, російські загарбники зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Водночас посилюють окупанти угруповання військ на двох напрямках.

Додамо, 12 лютого українські військові знищили колону росіян у Запорізькій області. Влучний постріл вдалося здійснити за допомогою дрона "Лелека".

Також 12 лютого повідомлялося, що українські військовослужбовці вкотре завдали потужних ударів по окупанту поблизу Бахмута Донецької області. Внаслідок чого, російські загарбники зазнали чималих втрат. Зокрема, знищено чотири піхотні групи рашистів та ворожий дрон.

Зауважимо, останні тижні війни з Україною стали найбільш кривавими для армії Росії. Країна-агресор, ймовірно, зазнала найбільшої кількості втрат з першого тижня повномасштабного вторгнення в нашу державу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2023 21:53